Over ons:


Master BJJ is een Braziliaanse jiu-jitsuclub waar iedereen welkom is. Zowel recreanten als wedstrijdvechters zullen hier hun gading vinden. Op de trainingen wordt rekening gehouden met ieders niveau, zodat iedereen op eigen tempo vertrouwd kan geraken met de verschillende technieken. 

Bovendien vormt ‘RESPECT’ één van de pilaren waar onze club op steunt. Dat geldt zowel op als naast de mat.

Op de mat geldt dat wanneer bv. iemand een oefengevecht houdt met een Jitser van een lager niveau, hij of zij niet het onderste uit de kan zal halen om zich superieur te voelen aan de tegenstander. De bedoeling is immers dat iedereen iets dient te kunnen leren uit een oefengevecht.

Naast de mat dragen wij ‘respect’ ook hoog in het vaandel. Onze leden zijn afkomstig uit verschillende culturen en hebben vaak andere achtergronden, wat gepaard gaat met een breed spectrum aan gebruiken. Door elkander met respect te bejegenen, vormt Master BJJ één grote vriendenclub.
 

Moest u geïnteresseerd zijn om zich bij onze club aan te sluiten, bent u steeds van harte welkom om een training te komen bijwonen.

Omdat we van mening zijn dat Braziliaanse jiujitsu voor iedereen toegankelijk moet zijn, houden we de lidgelden zo laag mogelijk.